Okulumuz Hakkında

Sarısalkım İlkokulu
Sarısalkım Köyü BAYKAN / SİİRT
05072497341
0
https://sarisalkimio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

İstiyoruz ki … Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olsun. İstiyoruz ki … Bilsin ki, her veli, çocuğuna öğrenmek için her türlü fırsat verilmekte ve onların beklentilerine cevap verecek düzeyde çalışmalar yapılmaktadır. İstiyoruz ki … Hem öğrenenler, hem öğretenler, hem de diğer çalışanlarımız birbirlerinin önemine inansın ve yardımcı olsunlar. İstiyoruz ki … Okulumuzda çalışanlar, kendilerinden emin olarak çalışsınlar, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan çekinmesinler. İstiyoruz ki … Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki … Biz örnek olalım.

MİSYON

İnanıyoruz ki … Öğrencilerin, öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. İnanıyoruz ki … Öğrencilerimiz, bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki … Biz birbirimizi velilerin ve toplumun sürekli gelişip değişen beklentilerine ayak uydurmak için teşvik etmeliyiz. İnanıyoruz ki … Öğrencilerimizin başarısı bizim başarımızdır. Başarıyı artırmak için sorumluluk alır ve çalışırız. İnanıyoruz ki … Birey olarak öğrencilerimize saygı duyup koruruz. Birbirimize ve kendimize güveniriz. İnanıyoruz ki … İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşmeyi gerektirir. Öğrenci farklılıklarının bilincindeyiz. Bu farklılıkları zenginlik olarak değerlendirip çalışmalarımızı bu yönde yapmalıyız. İnanıyoruz ki … SARISALKIM´LI olmak farklılıktır. Farklılıklar bizim çalışmalarımıza her zaman ivme kazandırmalıdır

BAŞARILAR

2012 yılında 3-A sınıfı Öğrencisi Sevgi Şen ve 2-A sınıfı öğrencisi Çınar Şen Baykan ilçesinde kitap okumada sınıf düzeyinde 1.olmuşlarıdr. 2012 Yılı Baykan ses yarışmasında 3.lük, Deneme sınavlarında ilk 10´da 4 öğrencimiz bulunmaktadır.
Öğretmen :2
Öğrenci :35
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :850
Öğretim Şekli :NORMAL

Öğretim Şekli

NORMAL

Ders Başlama ve Bitiş

08:30/13:45

YABANCIDIL

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

Öğretmenler okula ulaşımlarını kendi aralarında tuttukları servisle sağlamaktadırlar.

Bağlantı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL MERKEZE 55KM İLÇE MERKEZE 21KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Dağlık kurak bir alanda yer almaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları